Podjetje HETYCH je leta 1987 ustanovil Dieter Hetych. Avstrijsko družinsko podjetje ima dolgoletne izkušnje na področju oblikovno stabilnih kontaktnih leč in se lahko pohvali s širokim krogom kupcev, ki se iz leta v leto vztrajno širi.
 
Leta 2003 so podjetje Hetych prevzeli hči Elisabeth in sinova Herbert & Gerhard ter ga preoblikovali v podjetje z imenom Hetych Kontaktlinsen KEG. Tako podjetje Hetych Kontaktlinsen KEG ostaja uspešno družinsko podjetje.
 
Zadovoljni kupci doma in v tujini cenijo prilagodljivost in odlične storitve družinskega podjetja Hetych s sedežem v Vosendorfu pri Dunaju.
 
Visoko kakovostne oblikovno stabilne kontaktne leče so izdelane iz najboljših, najsodobnejših materialov in s pomočjo najmodernejše tehnologije SML.
 
Od leta 2007 po postopku SML izdelujejo tudi individualne mehke kontaktne leče po receptu stranke, v vseh geometrijah, če je tehnično izvedljivo.
 
Raznovrstni materiali, ki jih uporabljajo za izdelavo, omogočajo, da v največji meri izpolnijo zahteve in želje strank. Poleg vseh materialov in barv, ki so na tržišču, imajo v svoji ponudbi tudi vse potrebne dodatke.
 
Podjetje odlikuje prvovrstna izdelava in hitra ter zanesljiva dobava izdelkov.
 
Kontaktne leče stabilnih oblik dostavijo stranki po kurirju v roku 24 ur od naročila. Mehke kontaktne leče pa zaradi daljšega časa izdelave v roku 2 delovnih dni.
 
Nudijo fleksibilnost, kakovost in storitev po izjemni ceni. Made in Austria!
 
(C)2011-2020 Mlin Katić d.o.o. - Vse pravice pridržane.